Mirësevini në Vagalat Shpk

Ndërtime Civile dhe Industriale

Punime me Makineri

Infrastukturë

Izolime

Patenta Amerikane Graco

Cilësi dhe Profesionalizëm


MIRËSEVINI TEK VAGALAT SHPK

“Vagalat Shpk” është një kompani, e cila i ka fillesat e saj shumë shpejt në sektorin e ndërtimit, infrastrukturës urbane dhe shërbimeve ndërtimore. Çdo gjë ka nisur në tetor të  vitit 1995 ku kompania ofronte kryesisht punime topografike, pjesëmarrje në projekte të mëdha urbanistike dhe në përpunimin e hartave të pasurisë së patundshme. Kjo duke u nisur dhe nga profili akademik i një prej themeluesve të kompanisë Sefer Hoxha, i cili zotëron kualifikim në profilin e topografisë. Shërbimet e topografisë vazhduan deri në vitet 2000 ku dy vëllezërit Sefer Hoxha dhe Pano Hoxha vendosën të zgjeronin më tej shoqërinë,  e cila do të ofronte shërbime të cilat do karakterizoheshin nga standartet, cilësia dhe profesionalizmi. “Vagalat Shpk” u zgjerua më tej në vitin 2000 duke filluar menjëherë punën në sektorin e ndërtimit dhe duke u përpjekur për të realizuar projekte madhore në infrastrukturë dhe ndërtime industriale.

 • Suva Termike
  Suva termike është një ekskluziviet i VAGALAT SHPK në Shqipëri dhe në Kosovë!
  Kush Jemi
  Kompania jone e ka nisur aktivitetin qe ne vitin 1995 duke u shtrire me tej ne vitet 2000 ne cdo sektor te ofrimit te sherbimeve ndertimore
  Shërbime
  “Vagalat Shpk” ofron shërbime në sektorin e ndertimit duke ofruar gjithë eksperiencën dhe profesionalizmin e vet në standarte europiane
  Produkte Izolimi
  Vagalat Shpk zotëron ekskluzivitetin e patentes amerikane te izolimit Graco. Një nga metodat më të sofistikuara të izolimit termik,akustik dhe hidrik
 • Punimet
  Shoqeria jonë zotëron një portofol goxha te gjerë punës dhe projekte të shumëllojshme ndërtimore në të gjitha fushat e sektorit të ndërtimit
  Vizioni yne
  Vizioni ynë karakterizohet nga qëllimi dhe objektivi për të vendosur standarte në industrine e ndërtimit
  Punime me Makineri
  Makineritë tona janë një partnere shumë i rëndësishëm në punën tonë duke ofruar shërbime elitare
  Germime Specifike
  Gërmimet në terrene shumë të vështira ofrohen nga “Vagalat Shpk” për të siguruar themele sa me të sigurta